COVID-19 u VPŽ: Preminula jedna žena, 19 novozaraženih, u Općoj bolnici Virovitica 57 hospitaliziranih

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije izvjestili su kako u posljednja 24 sata područje naše županije bilježi 19 novozaraženih virusom SARS-CoV-2. Testiranih je bilo 61, u obradi je još jedan nalaz, a od 19 pozitivnih, najveći udio je osoba srednje životne dobi, njih osmero, dok je starijih šestero, a petero ih je mlađih.

Novozaraženi dolaze sa sljedećih područja općina i gradova – Virovitica (7), Slatina (4), Nova Bukovica (3), Suhopolje (2), Pitomača (1), Sopje (1), Orahovica (1). Nažalost, još je jedna osoba preminula uslijed infekcije COVIDA-19. Riječ je o ženskoj osobi, 1946. godište, koja je uslijed brojnih komorbiditeta, preminula u KBC-u Osijek.

Ona je 78. žrtva koronavirusa s područja Virovitičko-podravske županije od početka epidemije. Na bolničkom liječenju je 57 COVID-19 pacijenata. Svi su u Općoj bolnici Virovitica, a u KBC-u Osijek trenutno nema pacijenata s područja VPŽ. Od početka epidemije koronavirusa, na području Virovitičko-podravske županije virusom SARS-CoV 2 se zarazilo 2.894 osobe.  Nažalost, sedamdeset i osam osoba je preminulo od posljedica infekcije COVIDOM-19.

Iz Stožera civilne zaštite VPŽ, apeliraju na odgovornom ponašanju i poštivanju epidemioloških mjera. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content