DAN NAKON REMIJA S JAPANOM Štrlek: Ne smijem psovati, ali mogu reći da smo kao papci ušli u utakmicu

Marino Marić je sa sedam pogodaka bio najbolji strijelac Hrvatske. Četiri pogotka postigli su Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić, a po triput su mrežu zatresli Zlatko Horvat, Ivan Čupić i Ivan Martinović.

Strijelce Japana predvodili su Yuto Agaire i Rennosuke Tokuda sa po pet pogodaka svaki.

Posljednjeplasirana reprezentacija s prošlog Svjetskog prvenstva tako je došla do jednog od svojih najvećih rezultata u povijesti, a gotovo cijelu utakmicu su izabranici Islanđanina Dagura Sigurdssona bili na pragu senzacionalne pobjede – piše tportal.hr

-Razbili su nas u 5-1 obrani, jako su nas raširili. Tu smo imali velikih problema. U drugom poluvremenu je izgledalo malo bolje, vratili smo se u igru, uzeli smo bod. Vidjet ćemo hoće li značiti taj bod. U svakom slučaju, dobra škola. I ovako protiv Angole ne smijemo – kratak, ali posve jasan bio je kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak.

-Ne bi psovao pred kamerom, ali mogu reći da smo kao papci ušli u utakmicu. Stvarno. Gledali smo se svi, nije to bilo naše pravo lice. Ništa. Trebamo razmišljati o našoj igri, cijeli turnir je pred nama, ali ovo nije slika koju više ne smijemo prikazivati – potvrdio je i Manuel Štrlek.

(tportal.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content