DEVET PROGRAMA POTPORA Virovitičko-podravska županija će ove godine s oko 3 milijuna kuna subvencionirati poduzetnike, obrtnike i poljoprivrednike

Na službenoj stranici Virovitičko-podravske županije objavljen je „terminski plan“ objava javnih poziva Virovitičko-podravske županije kojima će se u 2021. godini subvencionirati, poduzetnike, gospodarstvenike, obrtnike i poljoprivrednike kroz Upravni odjel za gospodarstvo i poljoprivredu.

– Kao što brinemo o sigurnosti i zdravlju svih naših stanovnika Virovitičko-podravske županije, svjesni smo kako nam je danas, te u budućnosti, važno svako radno mjesto, opstanak svakog našeg poduzetnika, obrtnika, poljoprivrednika, gospodarstvenika. Za razvoj poduzetništva, obrtništva i gospodarstva, kroz različite mjere, na godišnjoj razini izdvojit ćemo oko 3 milijuna kuna. Svjesni smo koliko nam znači svako radno mjesto, posebno u vrijeme kada epidemija korona virusa završi. Zahvalni smo i na punoj podršci koju imamo i Vlade RH i resornih ministarstava u brojnim projektima koje ostvarujemo – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Javni pozivi Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije u 2021. godini:

  • Subvencioniranje korištenja poslovnog prostora Mreže poduzetničkih inkubatora na području Virovitičko-podravske županije za poduzetnike početnike i poduzetnike do tri godine poslovanja za 2021. godinu. Javni poziv je objavljen i može se vidjeti OVDJE.
  • Program potpora male vrijednosti za poticanje razvoja poduzetništva
  • Subvencija kamate svim mikro, malim i srednjim poduzetnicima s područja Virovitičko-podravske županije koji će ostvariti pravo na HAMAG BICRO kredite – COVID-19 zajmove u 2021. godini
  • Javni poziv svim poslovnim subjektima privatnog sektora koji ulažu na području Virovitičko-podravske županije za iskaz interesa za sudjelovanje u programu “Poduzetništvo mladih, žena i početnika”
  • Potpora tradicijskim obrtima
  • Program potpora u poljoprivredi
  • Subvencioniranje kamate kredita proljetne i jesenske sjetve u 2021. godini na području Virovitičko-podravske županije
  • Dodjela subvencija i donacija za razvoj i unapređenje lovstva na području Virovitičko-podravske županije
  • Financiranje programa i projekata dobrovoljnih vatrogasnih društava koji su od interesa za Virovitičko-podravsku županiju u 2021. godini.

jedanjedanAjedanBjedanC

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content