Donacija tvrtki Romić promet i VIRO tvornice šećera: U potresom pogođena područja iz Virovitice stiže građevinski pijesak i kontejner za stanovanje

Val dobrote u Hrvatskoj se nastavlja, a pomoć stanovnicima područja stradalih uslijed potresa dolazi sa svih strana. Dio ove humanitarne akcije koja je ujedinila cijelu Hrvatsku od samog početka je i Grad Virovitica, brojni građani, udruge, poduzetnici, obrtnici, a mnogi od njih su već na terenu te direktno pomažu u obnovi.

Put Petrinje, u pratnji gradonačelnika Ivice Kirina, njegovog zamjenika Damira Marenića, Renata Romića te Michaela Mikolčića, u ponedjeljak su krenula dva šlepera građevinskog pijeska te kamion s kontejnerom u kojem se nalazi grijalica, madraci i ostala potrebna oprema. Radi se o donaciji tvrtki Romić promet iz Virovitice i Viro tvornice šećera. Kontejner stiže na određenu adresu u Petrinji, odnosno obitelji s malom djecom koja je ostala bez krova nad glavom, dok će građevinski pijesak biti istovaren u selu Gora, između Petrinje i Gline. Kontejner je u Petrinju prevezla tvrtka Gradba iz Virovitice.

Također, u istom će se aranžmanu Tanji Virag, Virovitičanki koja živi u Petrinji izaći u susret najmom stana, budući da joj je kuća uništena potresom, nakon čega će se dogovoriti i detalji oko obnove njezine kuće. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content