Gradonačelnik Ivica Kirin darivao malenu Moniku, prvu Virovitičanku rođenu u 2021. godini

U četvrtak, 7. siječnja u Općoj bolnici Virovitica rođena je prva Virovitičanka u 2021. godini – malena Monika Lazić. Djevojčica je rođena sa 3.220 grama te je bila dugačka 48 centimetara.

Inače, Monika je peto dijete mladog bračnog para Maje i Gorana Lazić.

Zbog epidemioloških mjera nije se moglo u obilazak majke i bebe kao prijašnjih godina, no Grad Virovitica održao je tradiciju darivanja prvorođenog djeteta s područja grada.

Gradonačelnik Ivica Kirin i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica danas su, uz najsrdačnije čestitke, uručili roditeljima malene djevojčice prigodan poklon.

– Čestitam od srca Maji i Goranu na najljepšem poklonu koji su mogli dobiti u novoj godini. Ovi mladi, vrijedni ljudi oduševili su nas svojom toplinom, optimizmom i jednostavnošću. Malenoj Moniki, kao i njenoj braći i sestrama, želimo sretno i bezbrižno djetinjstvo. Ovom prilikom moram napomenuti i kako nas posebno vesele lijepe vijesti o pozitivnom demografskom trendu koje dolaze iz Opće bolnice Virovitica. Naime, u 2020. godini ponovno se bilježi povećanje novorođene djece, rođeno je 617 djece, što je 41 dijete više u odnosu na 2019. – rekao je gradonačelnik Ivica Kirin.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content