HRVATSKA – KATAR 26:24 Hrvatska pobjedom u drugi krug, fantastični Marin Šego “skinuo” četiri sedmerca

U susretu 3. kola skupine C na 27. svjetskom prvenstvu za rukometaše u Egiptu u sportskoj dvorani Borg Al Arab u Aleksandriji Hrvatska je pobijedila Katar 26:24. Štrlek je bio večeras naš najbolji strijelac sa šest pogodaka. Marić je dodao pet, a na tom broju mu se pridružio i Mamić. Večeras je na vratima briljirao i Marin Šego, koji je skinuo sva četiri sedmerca. Igračem utakmice imenovan je Marino Marić. Hrvatska će priliku za četvrtfinale tražiti u novoj grupi u kojoj će igrati protiv Danske, Bahreina i Argentine. U idućem susretu u četvrtak 21. siječnja u 1. kolu Završne skupine I. Hrvatska igra s Bahreinom u Kairu.

-Trebam čestitati igračima na velikoj pobjedi  i odlučnosti u ključnim trenucima. Ovo je pobjeda hrabrosti i upornosti. U Kairu će biti još teže – najavio je hrvatski izbornik Lino Červar.

Hrvatska: Ivan Pešić, Marin Šego, Ivan Čupić 2, Zlatko Horvat 3, Manuel Štrlek 5, David Mandić, Željko Musa 2, Marino Marić 4, Ilija Brozović, Halil Jaganjac, Janko Kević, Domagoj Duvnjak 1, Marko Mamić 6, Ivan Martinović 3, Luka Šebetić i Josip Šarac. Izbornik: Lino Červar.

(www.icv.hr, foto: HRS)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content