KAKVO POJAČANJE U ČETEKOVCU! Igrao je za Slaven Belupo, Rijeku, Mechelen, a sada će svojim iskustvom pomoći Dinamu u borbi za opstanak

Antun Dunković, jedan od najiskusnijih aktivnih nogometaša na području Virovitičko–podravske županije, u svojoj igračkoj karijeri dvadesetak puta promijenio je klupske boje.

Nastupao je za Mladost 127, Pomorac iz Kostrene, Slaven Belupo, Rijeku, Croatiju Sesvete, Crikvenicu, Opatiju, Omišalj, Vinodol, Mechelen i Royal Antwerp u Belgiji, Partizani iz Tirane u Albaniji, te u posljednjih nekoliko sezona za županijske prvoligaše: Podravac iz Sopja, Mikleuš i sladojevačku Slavoniju.

Jesenas je bio prvotimac županijskog drugoligaša Dinama iz Josipova. Ove se zime odlučio vratiti u redove županijskih prvoligaša te je pristupio Dinamu iz Četekovca, kojemu će svojim bogatim iskustvom pokušati pomoći u borbi za opstanak u ligi.

U nastavku pogledajte kratki isječak s utakmice Royal Antwerp FC – FC Charleoi (2011. godine) u kojoj je upravo Dunković bio strijelac pobjedničkog zgoditka.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content