Momčad sa Školskog vrta dobila novog šefa struke: Dario Gabrić preuzeo Bratstvo iz Gornjeg Bazja

Jesenas, kada je klupu seniorske momčadi Bratstva iz Gornjeg Bazja zbog obiteljskih razloga napustio Elvis Vinak, treniranje je privremeno preuzeo Zlatko Vuković. U klubu su najavili dovođenje novog trenera za drugi dio sezone, no mnogi u nogometnim krugovima su bili skeptični na te najave. Vjerovalo se da će Zlatko Vuković nastaviti voditi seniorsku momčad.

No, ispunili su svoje najave, u srijedu navečer stigla je vijest kako je Uprava kluba dogovorila suradnju s trenerom Dariom Gabrićem. Uz B licencu za nogometnog trenera Dario Gabrić posjeduje i diplomu kondicijskog trenera koju je stekao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Nakon igračke karijere Gabrić je prve trenerske korake napravio u županijskom drugoligašu Svetom Đurađu. Bio je trener juniorske momčadi NK “Virovitice”, a posljednji trenerski angažman imao je u županijskom prvoligašu Rezovcu.

Ambiciozna uprava Bratstva vjeruje da će novoangažirani trener zadržati momčad u vrhu 1. županijske nogometne lige, a ukaže li se prilika i uključiti se u borbu za sam vrh.

Kako bi se realizirali planovi, doznajemo da klupski operativci pregovaraju s nekoliko kvalitetnih igrača, koji će poboljšati “krvnu sliku” momčadi sa Školskog vrta.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content