Nakon 16 godina Mirko Mališ povlači se s mjesta načelnika: Alen Jurenac kandidat HDZ-a za načelnika Čačinaca

Na sjednici Općinske organizacije Hrvatske demokratske zajednice jednoglasno je donesena Odluka kako će HDZ za mjesto načelnika Općine Čačinci kandidirati dosadašnjeg zamjenika načelnika i predsjednika Općinske organizacije Alena Jurenca.

Na ovaj način potvrđeno je da aktualni načelnik Mirko Mališ nakon 4 mandata odlazi s mjesta načelnika.

– Nakon 16 godina na čelu Općine smatram da je došlo vrijeme za političko osvježenje i nove ideje u vodstvu. Uvjeren sam da će novi kandidat za načelnika na temelju dosadašnjeg iskustva, a zajedno sa pomlađenim timom ljudi te uz potporu iskusnih članova, znati na najbolji način voditi našu općinu. Također, u narednom razdoblju stavljam se na raspolaganje budućem vodstvu – rekao je između ostalog Mališ.

Novi kandidat za načelnika Općine Čačinci je i novoizabrani predsjednik Općinske organizacije čačinačkog HDZ-a te trenutni zamjenik načelnika u drugom mandatu, Alen Jurenac.

– Prije svega zahvaljujem na ukazanom povjerenju Općinskoj organizaciji koja je na ovaj način pokazala da vjeruje i meni, ali i ljudima s kojima planiram nakon lokalnih izbora preuzeti odgovornost za vođenje Općine, ali isto tako osigurati da naša sredina bude mjesto ugodnog življenja – rekao je Jurenac. Čačinački HDZ podržao je i kandidaturu sadašnjeg župana Igora Androvića za još jedan mandat na čelu Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content