Našički bajkeri širokog srca: Donirali novac petrinjskoj obitelji s troje djece od kojih je jedno s posebnim potrebama

Članovi Moto kluba “Racing” Našice uspješno su realizirali i treću humanitarnu akciju za potrebe obitelji na području stradalom od potresa.

U suradnji s Moto klubom “Veterani” Petrinja, posjetili su selo Gora pored Petrinje gdje su obitelji Debić uručili donaciju novčanih sredstava koju su prikupili članovi MK Racing i njihovi prijatelji.

– Prikupljena novčana sredstva, donirali smo obitelji u potrebi kojima je potres razrušio ono što su godinama stvarali. Peteročlana obitelj Debić, s troje prekrasne maloljetne djece, od kojih je jedno s posebnim potrebama, na prvu su nas oduševili i pomoć je zasigurno otišla na pravo mjesto. Hvala svima koji su pomogli ovu akciju. Moto klub Racing će i dalje nastaviti pomagati koliko je u našoj moći – istaknuli su iz kluba na svojoj facebook stranici.

U prve dvije humanitarne pošiljke članovi Moto kluba “Racing” poslali su kombije s folijama i najlonima za krovišta i drugim prikupljenim stvarima, te hranom, vodom, higijenskim potrepštinama, a posebice stvarima za bebe i djecu.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content