“Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike” novi austrijsko-hrvatski projekt za bolje strukovno obrazovanje

Advantage Austria – Austrijski ured u partnerstvu s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Njemačko-hrvatskom industrijskom i trgovinskom komorom, Švicarskim veleposlanstvom, Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom obrtničkom komorom i Zakladom Znanje na djelu pokrenuo je inicijativu „Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike“.

Riječ je o projektu čiji je cilj pružiti priliku nastavnicima strukovne nastave, pedagozima koji rade na profesionalnoj orijentaciji učenika te drugim zainteresiranim djelatnicima u obrazovanju da odrade stručnu praksu u poduzeću. Praksa bi trajala tri do pet dana i time se želi doprinijeti razvoju međusobnog razumijevanja i jačanju suradnje između škola i obrta/tvrtki.

Cilj je da nastavnici bolje razumiju konkretne poslovne procese što će olakšati zajedničku suradnju u provedbi praktične nastave na radnom mjestu u obrtu/tvrtki, a stečena znanja će im omogućiti unaprijeđenje provedbe nastave.

Termin za 2021. godinu zakazan je za razdoblje od 6. do 9. travnja. Više o projektu te kako se prijaviti možete pronaći OVDJE.

(www.icv.hr, OK VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content