NEXE posljednju provjeru pred “vruću” veljaču ima u četvrtak, 28. siječnja s PPD Zagrebom

U Egiptu se igraju još posljednje četiri utakmice na 27. Svjetskom prvenstvu za rukometaše, a sve više razmišljaju o nastavku sezone. Dva naša najjača kluba, Prvo plinarsko društvo Zagreb i našički NEXE u četvrtak, 28. siječnja u 18 sati u Našicama će odigrati posljednju pripremnu utakmicu pred nastavak sezone.

Do posljednjeg trenutka se neće znati u kojim će sastavima nastupati obje momčadi, jer su se reprezentativci u svoje klubove vratili prije dva dana.

Pred Našičanima je paklena veljača u kojoj bi trebali odigrati niz utakmica. “Gromovi” kreću u ponedjeljak, 1. veljače kada igraju susret 2. kola SEHA Gazprom lige na gostovanju kod Vardara u Skopju. Nakon toga slijedi niz odlučujućih utakmica EHF Europa lige. U utorak, 9. veljače Našičani su u 7. kolu domaćini švedskom Alingsåsu. U dva dana (15. i 16. veljače) u Našicama igrat će se susreti 2. i 8. kola s turskim Besiktasom. Posljednju domaću utakmicu grupne faze ovogodišnje EHF Europa lige Nexe treba igrati 23. veljače s moskovskim CSKA. To je susret 9. kola.

Niz jakih utakmica u kojima bi rukometaši NEXE-a trebali pokazati svoju snagu i plasirati se u završnicu EHF Europa lige.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content