Obitelj identificirala pronađena tijela na Papuku: Riječ je o 26-godišnjaku i 38-godišnjaku s područja Požeško-slavonske županije

Policiji je poznat identitet dvojice muškaraca čija su smrznuta tijela u ponedjeljak pronađena između naselja Slatinski Drenovac i Velika.

– Tijelo prve osobe, pronašli su oko 9. 45 sati djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega, prilikom prolaska teretnim vozilom s ralicom na spomenutoj relaciji, dok je drugo tijelo, pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva – stoji u priopćenju PU virovitičko-podravske.

U početku se sumnjalo da je riječ o migrantima i to zbog, kako smo doznali, lakše odjeće i tenisica u koje su bili odjeveni i koji su bili neadekvatni za vremenske uvjete na Papuku. No, policija je izvijestila kako je danas (utorak) provedeno prepoznavanje te je obitelj identificirala tijela.

– Danas 26. siječnja u 12 sati u OB Virovitica, od strane obitelji provedeno je prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muških osoba, gdje je pritom utvrđeno kako se radi o 26-godišnjaku i 38-godišnjaku s područja Požeško-slavonske županije. Obdukcija jednog tijela bit će provedena danas oko 13 sati, a drugog tijela sutra, 27. siječnja u 9 sati – stoji u policijskom priopćenju.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content