Objavljeno prvo izdanje Erasmus+ časopisa Osnovne škole “Vladimira Nazora” iz Nove Bukovice

Osnovna škola Vladimira Nazora iz Nove Bukovice u sklopu svojeg prvoga Erasmus+ projekta “Tradicionalne igre, zdrav razvoj djetinjstva” tiskala je i objavila prvo izdanje časopisa koji je nastao kao rezultat četveromjesečnog rada učenika i učitelja škole s projektnim partnerima iz Rumunjske, Turske, Portugala i Španjolske.

Ovaj časopis dostupan je u online izdanju koje možete pogledati OVDJE.

Tiskani primjerak časopisa, OŠ “Vladimira Nazora” poslala je kao promotivni materijal svim okolnim školama u Virovitičko-podravskoj županiji kao i županu Virovitičko-podravske županije Igoru Androviću, te načelniku općine Nova Bukovica Tomislavu Bračunu, kao i krovnoj agenciji za mobilnost i projekte u Hrvatskoj (AMPEU).

asopis erasmus projekt tradicionalne igre zdrav razvoj djetinjstva 1 638

Podsjetimo, OŠ “Vladimira Nazora” iz Nove Bukovice u kolovozu 2020. godine prošla je na natječaju za svoj prvi Erasmus+ projekt. Ovaj projekt ima namjenu učiteljima, stručnim suradnicima i učenicima škole omogućiti putovanja i edukaciju u partnerskim zemljama, Turskoj, Rumunjskoj, Španjolskoj i Portugalu. Projektna vrijednost ovog projekta iznosi 25.000 eura, što je za ovu malu školu izuzetno veliki prihod.

Cjelokupno zastupništvo nad projektom predstavlja ravnateljica Lareta Žubrinić, a koordinatorica projekta naša je pedagoginja Ruža Živković.

(www.icv.hr, adf, OŠ “Vladimira Nazora” Nova Bukovica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content