Pitomački Jan-Spider za dva Naturavita čaja osvojio prestižne Superior Taste Award medalje

Naturavita čajevi Naranča, cimet, kurkuma te Đumbir i limun osvojili su Superior Taste Award medalje koje International Taste Institute svake godine dijeli najboljim prehrambenim proizvodima na svijetu.

U kategoriji „čaj“, hrvatski proizvođač čaja, Jan-Spider d.o.o. za svoj brand Naturavita osvojio je Superior Taste Award za čak dva svoja čaja. Naranča, cimet i kurkuma te Đumbir limun.

– Čaj Naranča, cimet, kurkuma jedan je od najpopularnijih Naturavita okusa koji osvaja prvim gutljajem. Ovaj napitak je prepoznatljiv po slatkoj „zimskoj“ aromi. Osim svog neodoljivog mirisa i okusa, odličan je saveznik protiv prehlade, gripe i bronhitisa zbog svojeg bogatstva vitaminima C, B1, B9 i A te kalijem, kalcijem i vlaknima.

Čaj đumbir limun, koji se također nalazi među najpopularnijim čajevima, odlikuje se snažnom aromom i osvježavajućim mirisom. Za đumbir možemo reći kako je riječ o korijenu magičnih svojstava, a uz dodatak limuna, voća koje je prava riznica vitamina C, nastaje glavni zaštitnik našeg imuniteta. Osim što je fantastičnog okusa, ovaj čaj ispunjava energijom i jača organizam – kažu iz Jan-Spidera.

EVALUACIJA OKUSA OD STRANE VRHUNSKIH STRUČNJAKA

U International Taste Institute, evaluaciju okusa vrše neovisni profesionalni stručnjaci. Proizvode ispituje preko 200 kuhara i sommeliera iz najprestižnijih europskih kulinarskih udruga. Članovi žirija odabrani su zbog dokazanog iskustva u kušanju te davanju konstruktivnih povratnih informacija. Njihovi talenti su prepoznati na raznim natjecanjima kuhara i sommeliera, kao i od strane renomiranih institucija poput Le Guide Michelin ili Gault & Millau.

(www.icv.hr, Jan Spider)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content