Počele pripreme našičkog NEXE-a za drugi dio sezone: U odsutnosti Hrvoja Horvata treninge vodi Franjo Lelić

Nakon odrađenog prvog dijela EHF Europa lige i odigrane jedne utakmice u SEHA Gazprom ligi, rukometaši našičkog NEXE-a otišli su na zasluženi kratki božićno-novogodišnji odmor.

Veći dio tog odmora nisu imali prvi trener Hrvoje Horvat i reprezentativci Halil Jaganjac, Janko Kević i Gianfranco Pribetić, jer su se već 26. prosinca morali javiti na pripreme seniorske reprezentacije.

U ponedjeljak, 5. siječnja seniorska momčad se ponovno okupila jer za nešto više od mjesec dana slijedi nastavak natjecanja u EHF Europa ligi. Prema kalendaru Našičani bi 9. veljače trebali ugostiti švedski Alingsas, a moraju odigrati i odgođenu utakmicu s Bešiktašom.

Na prvi trening su se odazvali svi prvotimci osim reprezentativaca Halila Jaganjca i Janka Kevića. Treninge će voditi pomoćni trener Franjo Lelić u suradnji s trenerom vratara Ninoslavom Pavelićem i stručnjakom za kondicijsku pripremu Mirkom Krolom jer je prvi trener Hrvoje Horvat glavni asistent Lini Červaru u seniorskoj reprezentaciji.

Prvi trening je odrađen u nešto lakšem tempu, ali već od utorka kreće pravi “dril”, kako bi “Gromovi s Krndije” mogli odgovoriti svim proljetnim izazovima koji ih očekuju u četiri natjecanja: EHF Europa ligi, SEHA Gazprom ligi, Paket24 Premijer ligi i Hrvatskom rukometnom kupu.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content