POČINJE RUKOMETNA GROZNICA! Evo gdje gledati utakmicu Hrvatske i Japana na SP-u u Egiptu

Priprema, pozor, sad! Ljubitelji rukometa napokon su došli na svoje, siječanj je uvijek bio predodređen za uživanje u gledanju utakmica na terenu 40×20, a ovo će biti posebno za gledati. Zašto? Zbog koronavirusa koji je zabranio gledatelje, odredio posebne mjere igračima dok su u Egiptu i još puno toga. Srećom, barem se održava pa ga možemo gledati preko malih ekrana.

Nakon što je domaćin na otvaranju svladao Čile, a Francuzi su i bez Karabatića starijeg slomili Norvežane u derbiju i jako dobroj utakmici, sve oči se okreću prema hrvatskim dečkima. Naime, naši momci svoje putovanje u Egiptu kreću protiv Japana, reprezentacije protiv koje je Hrvatska prije 30 godina započela svoju samostalnu rukometnu povijest i reprezentacije koju je na prošlom prvenstvu bez većih problema svladala – piše vecernji.hr

– Japan ne smijemo olako shvatiti. To je reprezentacija koja iz godine u godinu napreduje, a sad ima i ozbiljnog izbornika Dagura Sigurdssona. Gledali smo snimku prijateljskih utakmica Japana s Egiptom i moram priznati da su vrlo dobri. U svakom slučaju, neće to biti nimalo lagana utakmica i morat ćemo joj maksimalno ozbiljno pristupiti. U obrani Japanci igraju 5-1 ili plitkih 6-0. Imaju jednog visokog igrača u sredini obrane. Što se tiče njihove igre, vrlo su pokretljivi i brzi, a tehnički su jako dobri – ističe Červar.

Susret počinje u 18 sati, a možete ga pratiti na RTL-u u izravnom prijenosu.

(vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content