Povjerenik Saša Rister obišao dežurne službe te uputio novogodišnju čestitku građanima Orahovice

Povjerenik Vlade RH za poslove iz nadležnosti Gradskog vijeća i gradonačelnika grada Orahovice Saša Rister nekoliko minuta iza ponoći obišao je dežurne timove DVD-a Orahovica, Policijske postaje i Hitne službe.

-Obišao sam sve one službe koje vode brigu o zdravlju i sigurnosti svih naših sugrađana, a to su vatrogasci, djelatnici policijske postaje i djelatnici hitne službe. Uvjerivši se da je stanje sigurnosti u novogodišnjoj noći bez ikakvih incidenata, da službe nisu imale intervencija poželio sam svima sve najbolje u Novoj 2021. godini – rekao je Saša Rister te uputio sugrađanima novogodišnju čestitku.

0101dezurni

-Poštovani sugrađani, godina koja je na izmaku bila je teška i izazovna, obilježena potresima i koronavirusom, godina u kojoj je glavni prioritet postala briga za dravlje i živote ljudi. Želim zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima na ogromnim naporima u borbi za zdravlje svih, svim građanima na strpljenju i odgovornosti koju su iskazali poštivanjem epidemioloških mjera te posebno veliko hvala svim volonterima i ljudima dobre volje koji pomažu potrebitima u ovim trenutcima koji su zadesili Republiku Hrvatsku. Želim svim našim sugrađanima puno zdravlja, mira,ljubavi i sreće u Novoj 2021.godini i da nam Nova godina konačno donese pobjedu nad koronavirusom i povratak svakodnevnog života u normalu – zaključio je Saša Rister.

(www.icv.hr, vg)

0101dezurni

0101dezurni

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content