REAKCIJA KAPETANA Domagoj Duvnjak: Ispričavamo se hrvatskoj javnosti, ovo nije prava reprezentacija

-Prije svega, kao kapetan se ispričavam hrvatskoj javnosti na ovom turniru. Od prve utakmice nismo bili pravi, nismo bili Hrvatska od prošle godine. To je činjenica i ne bježimo od toga – prva je reakcija kapetana hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak nakon ispadanja sa SP-a u Egiptu – piše vecernji.hr

Hrvatska je za četvrtfinale morala svladati Dansku, ali je na kraju izgubila s neugodnih 38:26.

– Danas smo dobili lijepu lekciju, prvo poluvrijeme je bilo u redu, ali u nastavku smo nestali s terena – rekao je Duvnjak za RTL.

Što se dogodilo s reprezentacijom?

– To je dobro pitanje, morat ćemo napraviti analizu. Ne znam razlog. Prošle godine smo igrali sjajno, ove godine ništa nije funkcioniralo. Moram biti iskren i reći da je ovo moj najlošiji turnir za Hrvatsku i preuzimam dio odgovornosti kao kapetan.

Odlazak Červara?

– Žao mi je što je otišao s ovakvim porazom, ali nas njegov odlazak nije uznemirio. Odradili smo sastanak međusobno i s izbornikom, ali danas opet ništa nije funkcioniralo.

Slijede kvalifikacije za Olimpijske igre?

– Trebamo napraviti dobar reset. Tu je savez koji će odlučiti tko će biti novi izbornik. Pred nama su kvalifikacije, bitan turnir. Uvjeren sam da ne možemo lošije od ovoga. Moramo pronaći atmosferu od prošle godine.

(vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content