Škola nogometa Orahovica održala godišnju skupštinu: Bila je ovo najgora godina do sada, ali nema predaje

Škola nogometa Orahovica održala je svoju redovnu godišnju skupštinu na kojoj članovima skupštine, roditeljima i gostima prezentiran rad Škole u proteklih godinu dana. Predsjednik Darijo Krmpotić naglasio je u sklopu izvješća o radu kako je 2020. bila najgora sportska godina za Školu nogometa, ali da nikako nema predaje.

– 2020. je definitivno bila najgora od osnivanja Škole nogometa. Puna četiri i pol mjeseca smo tijekom godine bili bez rada i treninga s djecom zbog situacije s koronavirusom, a kao da nam to nije bilo jedini problem još je u gradu nastao i problem neizglasavanja gradskog proračuna što je izravno utjecalo na naš rad, jednostavno smo kako bi opstali morali živjeti od članarina, vlastitih donacija te donacija nekoliko tvrtki i građana. Što se onog sportskog dijela tiče, naše dvije selekcije U 13 i U 14 su po završetku jesenskog dijela prvenstva osvojile prva mjesta, a nažalost nismo mogli održati naša 3 tradicionalna nogometna turnira. Zahvaljujem od srca svim članovima Uprave Škole nogometa na radu te trenerima koji su unatoč svim problemima radili maksimalno koliko je to bilo moguće i polučili odlične rezultate – rekao je krmpotić te u najavi aktivnosti za 2021. dodao:

– Glavni cilj je povećati broj djece u našem pogonu, popularizirati sport i nogomet u ovom kraju. Nadamo se i vjerujemo da će se situacija s koronavirusom smiriti kako bi konačno mogli krenuti s normalnim radom, a isto tako da će politička situacija u našem gradu posložiti jer to je nužno za rad svih sportskih klubova u gradu pa tako i nas. I dalje ćemo se prijavljivati na sve dostupne natječaje kako bi priskrbili nova novčana sredstva za rad – rekao je Krmpotić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content