Socijalna samoposluga Našice donirala proizvode u vrijednosti 378 tisuća kuna: Poduprli i potresom pogođeno područje

Premda je godina bila izazovna zbog pandemije koronavirusa humanitarna udruga Dar dobrote iz Našica polučila je neočekivani uspjeh realizacijom većine aktivnosti. Naime, Socijalna samoposluga Našice nije radila u direktnom kontaktu s korisnicima, ali je istima osigurala podršku na terenu materijalnim donacijama u hrani te higijenskim i kućanskim potrepštinama. Ukupna vrijednost doniranih proizvoda iznosila je 371.849 kuna što je za oko 200.000 kuna više nego u prethodnoj godini.

Za sve to je utrošeno točno 1115 volonterskih sati koje je odradio 61 volonter udruge, istaknuto je tijekom izvještajne redovne  skupštine udruge.

Socijalna samoposluga

Tijekom 2020. godine udruga je započela i s projektom „Zaželi R.A.D.O.S.T.“ kojim je zaposleno 12 osoba, a i pružena skrb i briga za 50 starijih i nemoćnih korisnika.

Na samom kraju godine, Udruga je donacijom poduprla pogođene potresom na području Siska, Petrinje i Gline, rečeno je na kraju izviješća o radu udruge.

Nakon usvajanja plana rada i financijskog plana za ovu godinu, izabrano je i novo vodstvo kojem na čelu i dalje ostaje Robert Kresić, dosadašnji predsjednik Dara dobrote.

(www.icv.hr, tj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content