SP U EGIPTU Na rasporedu su četvrtfinalni susreti: Evo gdje možete gledati izravne prijenose

Pred nama je četvrtfinalni dan i danas ćemo saznati koje četiri reprezentacije odlaze u borbu za odličja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Među njima nema Hrvatske za koju je Prvenstvo završilo kako je već završilo i možemo se nadati i vjerovati kako je riječ tek o prolaznoj slabosti – piše RTL.

Iako su se hrvatski reprezentativci već vratili kućama, pred nama je nastavak prijenosa sa Svjetskog prvenstva pa tako danas imamo tri susreta u izravnom prijenosu. IHF je odlučio staviti čak tri četvrtfinalna susreta u isti termin pa u tom terminu od 20:30 sati nećemo moći uživati u nastupu Švedske i Katara.

Zato u tom terminu imamo druga dva izravna prijenosa i to ništa manje zanimljivih susreta.

Na glavnom RTL-ovom kanalu od 20:30 sati nas očekuje prijenos dvoboja između Norveške i Španjolske, dok istovremeno na RTLplayju možete pratiti prijenos dvoboja između Francuske i Mađarske.

U ranijem terminu imamo jednu utakmicu, od 17:30 sati na RTL 2 možete pratiti izravni prijenos dvoboja između Danske i Egipta.

Ne zaboravite niti emisiju Vrijeme je za rukomet koja bi trebala krenuti od 19:45 i trajati sve do početka dvoboja između Norveške i Španjolske. Drugi dio emisije kreće odmah nakon završetka tog susreta.

Raspored prijenosa:

17:30 Danska – Egipat RTL 2

20:30 Španjolska – Norveška RTL
20:30 Francuska – Mađarska RTLplay

(sportnet.rtl.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content