U Osječko-baranjskoj županiji 65 novopozitivnih, dvije osobe preminule

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus testirano je 345 uzoraka od kojih je 65 bilo pozitivno.

Četrnaest novopozitivnih osoba je s područja grada Osijeka, dvanaest Valpova, osam Đakova i sedam s područja Belišća. Po troje novopozitivnih je u Belom Manastiru, Erdutu i Dardi, a po dvoje u Donjem Miholjcu, Dražu i Kneževim Vinogradima. Po jednu novopozitivnu osobu bilježe Našice, Antunovac, Gorjani, Bilje, Marijanci, Petlovac, Popovac, Podgorač i Viljevo.

Na bolničkom liječenju nalazi se 127 osoba oboljelih od COVIDA-19, od kojih je 85 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (23 na respiratoru), a 42 u Općoj županijskoj bolnici Našice.

U zadnja 24 sata preminule su dvije COVID pozitivne osobe, obje u dobi od 88 godina.

Trenutno se u samoizolaciji na osječko-baranjsko području nalaze 803 osobe.

Policijski službenici provjerili su 26 osoba u samoizolaciji i nisu utvrdili kršenje propisane mjere. Obavili su i 106 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu također nije utvrđeno nijedno kršenje mjere.

Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 41 nadzor provođenja epidemioloških mjera te su utvrdili dva kršenja za koja su izdana upozorenja.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content