1. HRL SJEVER Viro Virovitica pokazala zube u Kutini: Vašarevićevi igrači pali u posljednjih osam minuta

U 15. kolu 1. hrvatske lige Sjever rukometaši Viro Virovitice gostovali su kod drugoplasirane momčadi lige, Moslavine u Kutini i izgubili 33:27. Međutim, konačni rezultat nije prava slika prikazanog u 60 minuta igre. Virovitičani su odlično ušli u utakmicu i 50 minuta bili ravnopravni partner favoriziranom domaćinu. Ekipe su se izmjenjivale u prednosti, ali ni jedna nije imala više od tri zgoditka prednosti. U posljednjih osam minuta momčad Moslavine stvara nedostižnu prednost i dolazi do pobjede 33:27.

Novi igrač u virovitičkoj momčadi Mateo Drinovac, koji je preko zagrebačkog Medveščaka došao iz ljubuškog Izviđača, već je u 35. minuti morao napustiti igru zbog tri isključenja, a Toni Smutni je ozlijeđen u prvom dijelu utakmice.

Pred Virovitičanima je domaći susret s vodećim Rudarom iz Ruda, a zatim slijede utakmice u kojima se mogu ravnopravno boriti za bodove.

Viro Virovitica: Karlo Štimac, Dino Meter, Dominik Arsić, Vladimir Flanjak 1, Tim Čevelak 3, Hrvoje Vašarević, Leon Dujmović, Mateo Brašnić Ferreira 1 (1), Deni Vilček, Dominik Sabo 9, Mateo Drinovac 1, Matko Crljenić 3, Antonio Starčević 1, Toni Smutni 4 i Dubravko Benko 4, Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content