1. ŽNL Rezovac startao s pripremama: U momčadi više nema Ivana Pilingera i Tonija Topića

U županijskom nogometnom prvoligašu Rezovcu iz istoimenog virovitičkog prigradskog naselja, već su se ranije dogovorili s tvrtkom TVIN i Nogometnom akademijom No Limit, da će u proljetnom dijelu sezone trenirati i igrati na terenima Sportskog centra TVIN. Sportski kompleks će zajednički koristiti Rezovac i No Limit, koji već desetak godina trenira i održava spomenute terene.

Zbog snijega prvi trening seniorske momčadi Rezovca održan je na rukometnom terenu, kako bi se sačuvao nogometni travnjak. Desetak prvotimaca odazvalo se na prvi trening, koji je organiziran na snijegom pokrivenom rukometnom terenu, gdje je trener Stjepan Pleše izmjenjivao trčanje s igrom rukometa na snijegu.

IMG 2455

U drugom dijelu sezone u momčadi više neće biti Tonija Topića i Ivana Pilingera, koji su se odlučili malo “odmoriti” od nogometa.

– S nekoliko novih igrača, koji nam se trebaju priključiti idućih dana, moramo napraviti iskorak prema gornjem dijelu tablice. Tako ćemo stvoriti kostur za iduću sezonu – rekao je trener Pleše.

IMG 2388

Igrače je pozdravio predsjednik kluba Antonio Ilijašević, koji se i sam s ostalim igračima priključio treningu.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content