2. HRL SJEVER Vrijedna pobjeda Pitomače u Belom Manastiru: Štefanec i Ferić zabile polovicu pitomačkih zgoditaka

U redovnom 12. kolu, odnosno 1. kolu drugog dijela natjecanja u 2. HRL Sjever, rukometašice Pitomače došle su do pobjede 31:27 na gostovanju kod Baranje u Belom Manastiru.

U početnih 24 minute prvog dijela lomio se rezultat. Gošće iz Pitomače imale su većim dijelom prednost, ali su u nekoliko navrata i domaće rukometašice bile u prednosti. Posljednjih šest minuta igračice Pitomače zahvaljujući dobroj obrani odlaze na odmor s prednošću od pet zgoditaka (16:11).

U prvih deset minuta drugog dijela rukometašice Baranje u dva navrata dolaze do zaostatka od tri zgoditka, ali se tako Pitomačanke bude i odlaze na nedostižnu prednost od sedam–osam zgoditaka. U finišu susreta domaće igračice uspijevaju ublažiti poraz na konačnih 31:27.

U napadu su najefikasnije bile Tamara Štefanec s osam i Nina Ferić sa sedam zgoditaka, dok je na vratima bila sigurna Iva Blažević.

Pitomača: Iva Biuk, Iva Blažević, Erin Pintarić 1, Nina Ferić 7, Valentina Šanteković 4, Tamara Štefanec 8, Antonela Brlas, Sofija Martinčević, Nika Pintarić, Marija Roberta Magić 4, Dora Šandrovčan 4 i Vita Domijan 3. Trenerica: Sanja Šandrovčan.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content