3. HNL SJEVER Papukovci puni elana krenuli s pripremama, Majdenić: Težit ću tome da Orahovica postane neosvojiva tvrđava

Nogometaši orahovačkog trećeligaša Papuka počeli su s ovozimskim pripremama. Prvu prozivku odradili su u prostorijama kluba gdje su ih pozdravili članovi Uprave te trener Martin Majdenić. Prvi se igračima obratio dopredsjednik kluba Slobodan Lukić predstavivši plan rada te donio Papukovcima izuzetno dobre vijesti.

-Poduzeli smo inicijativu, okupili svih 15 orahovačkih sportskih klubova kako bi zajedno došli do nekih financijskih sredstava koji nam znače opstanak. Prvi korak je već napravljen, Virovitičko-podravska županija je dala 200 tisuća kuna od čega će svoj dio dobiti i Papuk. Svima želim puno zdravlja, dobre pripreme, a mi ćemo dati sve od sebe da odradimo ono što je naš dio, kako bi mogli bezbrižno raditi. Želja je ove godine osigurati play off – rekao je Lukić.

Trener Martin Majdenić rekao je kako će pravi odgovor na tijek priprema dati vremenski uvjeti.

-Pripreme kreću i moramo se prilagoditi vremenskim uvjetima. Ne možemo ići nekim dugoročnim planom, jednostavno se ide iz dana u dan jer su nam tereni prekriveni snijegom. U prvom dijelu ćemo se bazirati na tjelesnu snagu, a taktiku koliko budemo mogli uhvatiti na treninzima, čak je vjerojatnije da ćemo se uigravati kroz pripremne utakmice. Najvažnije je da su svi igrači ostali, a došao nam je i novi vratar Matoković. Plan je ukupno pet pripremnih utakmica, a već idući vikend, ako sve bude u redu, imamo dogovorenu prvu prijateljsku utakmicu protiv Viljeva, momčadi iz prve županijske lige Osječko-baranjske županije jer težim da prva utakmica uvijek bude protiv lakšeg protivnika – kaže Majdenić.

Papuk zimske pripreme 2021 3 Tomislav Busljeta poveo prve krrugove

Najavio je i nastavak sezone u 3. HNL Sjever.

-Uvijek težimo vrhu, gornjem dijelu tablice i ja osobno nisam trener koji je zadovoljan nekim minimalnim rezultatima, nego želim da budemo što bolji. Posebno tu mislim na utakmice na domaćem terenu gdje smo u prvom dijelu sezone izgubili previše bodova, ja bih volio i težit ću tome da Orahovica bude neosvojiva tvrđava za svakog protivnika i da svi ovamo dolaze s respektom – zaključio je Majdenić.

Papuk zimske pripreme 2021 1 trener Martin Majdenic

Papuk je u pripreme krenuo s 37 igrača na popisu među koje je priključeno i 15 juniora, a kako je rekao trener Majdenić, Papuk je pojačao povratnik iz Slatine, odlični vratar David Matoković. Osim Viljeva, Papuk bi 13. veljače trebao odigrati ogled s našičkim NAŠK-om te 20. veljače kontra Valpova. Orahovačku momčad i ove pripreme, svoje 17. zimske i 37. ukupno s klubom, predvodi Papukov “Ademi”, kapetan velikog srca Tomislav Bušljeta.

-Meni ništa nije teško, na prvi trening sam došao kao da mi je prvi, uvijek željan nogometa i pomoći klubu. Najvažnije mi je da su svi dečki ostali, strašna smo klapa i samo zajedno možemo jako puno – rekao je Bušljeta i poveo momčad u prve krugove kroz gusti snijeg.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content