Dječji vrtić „Cvrčak“ ponovno u akciji sakupljanja potrepština za socijalnu samoposlugu „Djelo ljubavi“

Djeca, roditelji i odgojiteljice Dječjeg vrtića „Cvrčak“ Virovitica ponovno su se uključili u akciju prikupljanja namirnica za socijalnu samoposlugu Gradskog društva Crvenog križa Virovitica „Djelo ljubavi“.

– Svima zajedno u Vrtiću je želja održivost socijalne samoposluge. Tako se kod djece razvijaju navike da djeluju humanitarno, primjećujući oko sebe što se događa, pomažući u granicama koliko je to moguće.

Razvijajući naviku donošenja jednog artikla mjesečno djeca uče spoznati vrijednost onoga što imaju, uče ne zaboraviti one koji nemaju. Time i odrasli stvaraju još bolje uvjete da njihova djeca izrastu u pozitivne ljude, suosjećajne pojedince u našem društvu – poručili su iz Cvrčka i zahvalili svim roditeljima, koji su ovaj mjesec podržali, ali će i ubuduće podržavati ovu akciju.

Trebaju se spomenuti i svi zaposlenici Vrtića koji su u svoje djelovanje utkali humanost, brižnost, ustrajnost u želji da pomognu onima u potrebi.  Suradnja Gradskog društva Crvenog križa Virovitica i Dječjeg vrtića „Cvrčak“ Virovitica dobila je tako još snažniji temelj za zajedničko djelovanje u zajednici.

(www.icv.hr, mš, Dječji vrtić Cvrčak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content