DORA 2021. Dobitnica Emmyja, Brigita Vuco s “novim” glazbenim žanrom i mlada nada Mia Negovetić u subotu se bore za vašu naklonost

Preostalo nam je za predstaviti pet posljednjih kandidata za ovogodišnju Doru. Među njima su “zvjezdani” par, Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, kći popularnog pjevača Siniše Vuce koja će predstaviti jedan od “novih” glazbenih žanrova kod nas, te mlada nada Mia Negovetić koju ne treba posebno predstavljati.

10. ASHLEY COLBURN I BOJAN JAMBROŠIĆ – Share the love

Emmyjem nagrađena producentica, redateljica i dokumentaristica Ashley Colburn nakon showa Zvijezde pjevaju u kojem je sudjelovala s Bojanom Jambrošićem, u paru s njim okušat će se i na ovogodišnjoj Dori. Ashley je sama napisala stihove ove pjesme koju je kasnije uglazbio Ivan Škunca. Bojan i Ashley izrazili su i želju za pobjedom među ovogodišnjom jakom konkurencijom te, kako kažu, žele na pozornici pokazati nešto do sada neviđeno.

11. BRIGITA VUCO – Noći pijane

Kći Siniše Vuce na ovogodišnje natjecanje šalje pjesmu koju je sama napisala prije godinu dana, a koja žestoko vuče prema glazbi koji najviše vole mladi u narodnjačkim klubovima. Pažnju je najviše privukla upravo zbog svog oca, a kako je sama izjavila primarni joj je cilj promovirati se hrvatskoj publici upravo s ovom pjesmom i približiti i ostalima ovakav glazbeni žanr.

12. MIA NEGOVETIĆ – She’s like a dream

Miu također ne trebamo puno predstavljati. Svoju popularnost stekla je prije nekoliko godina u showu Zvjezdice koji ju je prema tamo i katapultirao. Mia je izrazila zadovoljstvo što je njezina pjesma i ove godine izabrana za nastup na Dori, a kao i prošle godine, u kojoj joj je Eurosong izmaknuo za samo 100 glasova, išla je na provjerenu kombinaciju, odnosno na suradnju sa švedskim producentima. Ima li Mia šansu popraviti svoj prošlogodišnji plasman?

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content