DORA 2021. Dobitnica Emmyja, Brigita Vuco s “novim” glazbenim žanrom i mlada nada Mia Negovetić u subotu se bore za vašu naklonost

Foto: HRT

Preostalo nam je za predstaviti pet posljednjih kandidata za ovogodišnju Doru. Među njima su “zvjezdani” par, Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, kći popularnog pjevača Siniše Vuce koja će predstaviti jedan od “novih” glazbenih žanrova kod nas, te mlada nada Mia Negovetić koju ne treba posebno predstavljati.

10. ASHLEY COLBURN I BOJAN JAMBROŠIĆ – Share the love

Emmyjem nagrađena producentica, redateljica i dokumentaristica Ashley Colburn nakon showa Zvijezde pjevaju u kojem je sudjelovala s Bojanom Jambrošićem, u paru s njim okušat će se i na ovogodišnjoj Dori. Ashley je sama napisala stihove ove pjesme koju je kasnije uglazbio Ivan Škunca. Bojan i Ashley izrazili su i želju za pobjedom među ovogodišnjom jakom konkurencijom te, kako kažu, žele na pozornici pokazati nešto do sada neviđeno.

11. BRIGITA VUCO – Noći pijane

Kći Siniše Vuce na ovogodišnje natjecanje šalje pjesmu koju je sama napisala prije godinu dana, a koja žestoko vuče prema glazbi koji najviše vole mladi u narodnjačkim klubovima. Pažnju je najviše privukla upravo zbog svog oca, a kako je sama izjavila primarni joj je cilj promovirati se hrvatskoj publici upravo s ovom pjesmom i približiti i ostalima ovakav glazbeni žanr.

12. MIA NEGOVETIĆ – She’s like a dream

Miu također ne trebamo puno predstavljati. Svoju popularnost stekla je prije nekoliko godina u showu Zvjezdice koji ju je prema tamo i katapultirao. Mia je izrazila zadovoljstvo što je njezina pjesma i ove godine izabrana za nastup na Dori, a kao i prošle godine, u kojoj joj je Eurosong izmaknuo za samo 100 glasova, išla je na provjerenu kombinaciju, odnosno na suradnju sa švedskim producentima. Ima li Mia šansu popraviti svoj prošlogodišnji plasman?

(www.icv.hr, mra)