DORA 2021: Dva ”Supertalenta” i Cambi ove subote bore se za vašu naklonost, Filip Rudan među glavnim favoritima za pobjedu

Stigli smo i do polovine tjedna, vikend se bliži, a pred nama je još ostalo 8 kandidata koje vam predstavljamo sa jednominutnim isječcima njihovih pjesama prije subotnje Dore 2021. U današnjem tekstu predstavit ćemo vam Filipa Rudana kojeg ste već mogli upoznati u ovogodišnjem Voiceu, 21-godišnju djevojku iz Valpova – Betu Sudar i Cambi, grupa koja je slušateljima našeg radija već dobro znana.

7. FILIP RUDAN – Blind

Iako je prema kladionicama Nina Kraljić glavni favorit za pobjedu na Dori, prema drugima je pak to Filip Rudan. Sa Filipom smo se već mogli upoznati, kako je spomenuto u uvodu, sa seta ovogodišnjeg Voicea, te prije nekoliko godina u Supertalentu i showu Zvijezde. Filip svojim vokalnim kvalitetama ima vrlo velik potencijal, preostaje još za vidjeti hoće li svojim nastupom zadiviti i publiku te opravdati ulogu ”favorita”.

8. BETA SUDAR – Ma zamisli

Još jedna izvođačica koja je svoj put ka glazbenoj sceni započela u Supertalentu. Ova djevojka, inače rodom iz Valpova, prije nego se počela baviti glazbom nekoliko godina bavila se nogometom! Nogometnu loptu je ipak zamijenila za mikrofon i svoju sreću će potražiti na ovogodišnjem izboru sa pjesmom ”Ma zamisli”.

Pjesmu zaraznog ritma i eurovizijskog materijala, kako je i sama izjavila, dodatno će naglasiti atraktivnom koreografijom.

9. CAMBI – Zaljubljen

Klapu/grupu Cambi ne trebamo posebno predstavljati. Za ovogodišnju Doru izabrali su pjesmu ”Zaljubljen” koja više vuče na pop izvedbu nego na klasičnu klapsku pjesmu. Sa svojim modernijim načinom izvođenja ovakve vrste glazbe sigurno imaju šansu. Problem bi mogao biti taj što njihova ovogodišnja skladba neodoljivo podsjeća na još jednu skladbu koja se već natjecala na Eurosongu prije 16 godina. Hoće li njihova ”inovativnost” zasmetati žiriju i gledateljima? Saznat ćemo već ove subote!

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content