Gradska knjižnica i čitaonica Slatina objavila rezultate nagradnog natječaja “Ljubav i njeni citati”

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina organizirala je, u prigodi obilježavanja Dana zaljubljenih 2021., nagradni natječaj ”Ljubav i njeni citati” na koji se odazvao veliki broj zaljubljenika u pisanu riječ ljubavne tematike.

Kako su uradci stizali na adresu knjižnice, tako su i objavljivani na njezinoj Facebook stranici kako bi svi zainteresirani u prigodi Valentinova mogli uživati u prelijepim stihovima pristigle poezije i drugim djelima. Natječaj je bio otvoren do petka, 12. veljače, do 12 sati.

– Iskreno se zahvaljujemo svima koji su svojim djelima izgradili i uveličali ovaj natječaj. Zahvaljujemo se svima koji su vijest o natječaju prenijeli građanima. Zahvaljujemo se na svakoj riječi podrške. Hvala i svima vama koji ste pratili naše objave i čitali zalju bljene stihove naših divnih pisaca – stoji u priopćenju Gradske knjižnice i čitaonice Slatina.

cid B3E87DAFAB4B475F808AF47D78FFFE6F@renata2icv

Knjižnica će sve sudionike nagradnog natječaja nagraditi besplatnim jednogodišnjim članstvom ili besplatnim jednogodišnjim produženjem postojećeg članstva. Potvrdu mogu preuzeti svaki radni dan u prostoru knjižnice počevši od utorka, 16. veljače.

Nagrade pobjednicima kategorije ”odrasli” i kategorije ”djeca” djelatnice knjižnice će dodijeliti u posebnim terminima, a o tome će nagrađeni biti direktno obaviješteni.

Kategorija ”odrasli”:
1. nagrada – Dražen Čižek ”Prije svitanja”
2. nagrada – Snježana Dupan Lovrić ”Tri akorda”

Kategorija ”djeca”:
1. nagrada – Marta Mikoloć ”Ona i ja”
2. nagrada – Tara Djokić ”Dok plivam u ljubavi”

(www.icv.hr, adf; GKiČ Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content