HRVATSKI KUP Rukometašice slavile u Osijeku, Deskar i Šestak najefikasnije u uvjerljivoj pobjedi Lavica

Rukometašice 1234 Virovitice odradile su dobar posao u Osijeku, očekivano. U susretu osmine finala sastale su se sa prošlogodišnjim suparnicama, ekipom sa začelja 2. HRL sjever – Olimpijom. I drugu godinu za redom kući se vraćaju s pobjedom, a ovoga puta bile su još uvjerljivije.

Od samog otvaranja utakmice stvorila se sigurna prednost na krilima Ivane Kirin i Nike Deskar koje su susret otvorile sa šest kombiniranih pogodaka, što je bilo dovoljno za pet golova “viška”. Monika Matota bila je najaktivnija u domaćim redovima i najopasnija po vrata Martine Majkovčan. Na sreću po Lavice, nitko joj se od suigračica nije pridružio, tako da prednost niti u jednom trenutku nije bila u opasnosti.

Danas razigrane virovitičke rukometašice postigle su 39 pogodaka, primile njih 26, a vratarka Majkovčan susret je završila sa 18 obrana.

1234 Virovitica: Martina Majkovčan 18+1, Marija Devald, Lukrecia Veršec 1, Nadia Dujmović, Ivana Kirin 5, Lea Zupčić, Karla Tumpić, Marija Medved 2, Ana Blažev 3, Elena Bardić, Nika Deskar 10, Tea Strusa 2, Klara Crnoja, Viktorija Šestak 10, Laura Oršulić 4, Nina Milovanović 2, trener: Franjo Meter.

Lavice su tako izborile daljnju fazu natjecanja, a protivnice u četvrtfinalu saznat će naknadno.

(www.icv.hr, mra, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content