KAZALIŠTE VIROVITICA Premijerom predstave Alabama virovitički glumci proslavili velike jubileje

U Kazalištu Virovitica jučer (petak) premijerno je odigrana predstava Alabama u režiji Darija Harjačeka. Predstava je rađena na tekst Davora Špišića, a u njoj igra cijeli virovitički glumački ansambl. Riječ je o teškoj, potresnoj, ali snažnoj priči o toplim, duhovitim i melankoličnim ljudima koji su preživjeli rat, a sada pokušavaju preživjeti i poraće.

Premijerom Alabame, na kazališnim daskama na kojima žive, rade i stvaraju već 40, odnosno 35 godina, virovitički glumci Snježana Lančić i Mijo Pavelko te Blanka Bart i Draško Zidar obilježili su velike jubileje.

MG 3275

– Veliko nam je zadovoljstvo što smo s ovom predstavom proslavili jubileje naših glumaca. Ovo je ujedno prva predstava kada imamo u sastavu novu mladu glumicu Moniku Lanšćak – rekao je ravnatelj kazališta Tomislav Pintarić.

Kazališnim jubilarcima nakon predstave uručena su priznanja, a prigodnim darovima čestitao im je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

Repriza premijere bit će održana večeras, 27. veljače u 19:30 sati. Za sve koji zbog ograničenog broja ulaznica neće moći pogledati predstavu ovog vikenda, Kazalište Virovitica osiguralo je izvedbu 19. ožujka u 19:30.

– Nadamo se će u ožujku doći do popuštanja mjera i samim time do većeg broja gledatelja u kazalištu – poručili su.

(www.icv.hr; foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”621907″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content