Koronavirus u VPŽ: Novozaražene tri mlađe osobe iz Virovitice, Slatine i Mikleuša, preminuo muškarac 1933. godište

Muškarac, 1933. godište, preminuo je uslijed infekcije COVIDOM-19, a pritom je imao i brojne komorbiditete. On je ukupno 104. žrtva koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije od početka epidemije, izvijestio je Stožer civilne zaštitite VPŽ.

Inače, u posljednja 24 sata, testirano je 48 ljudi, od kojih su tri osobe mlađe životne dobi bile pozitivne na virus SARS-CoV-2. Oni dolaze iz Virovitice, Slatine i Mikleuša. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Virovitica trenutno je 10 COVID-19 pozitivnih pacijenata.

Od početka epidemije koronavirusa s područja VPŽ, virusom SARS-CoV-2, a prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” VPŽ, kojima su dodani i pozitivni na “brzim testovima”, koji inaše nisu prikazani u “dnevnim izvješćima”, zarazilo se 3.544 osoba. Nažalost, stotinu i četiri osobe su preminule od posljedica infekcije COVIDOM-19.

Usprkos trenutnom smirivanju situacije s korona virusom, manjem broju zaraženih i hospitaliziranih, iz Stožera civilne zaštite VPŽ, apeliraju na odgovornom ponašanju i poštivanju epidemioloških mjera.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content