Miholjačka tvrtka Kanaan donirala šleper čipsa i flipsa humanitarnoj Udruzi “Rijeka ljubavi”

Osječkoj humanitarnoj Udruzi “Rijeka ljubavi” u utorak je stigao šleper s donacijom njihovog stalnog donatora Kanaana iz Donjeg Miholjca. Taj poznati proizvođač prehrambenih proizvoda donirao je 16 paleta široke lepeze svježeg, hrskavog čipsa i flipsa, na radost korisnika, izvijestili su iz udruge na svojoj Facebook stranici.

Hvalevrijedna donacija je stigla nakon prošlotjednog apela predsjednice udruge Štefice Čučak, upućenog prije svega slavonskim tvrtkama za slanjem humanitarne pomoći.

– Neizmjerno smo zahvalni Kanaan-u iz Donjeg Miholjca, direktoru Zvonku Popoviću što nas nikada ne zaboravlja i prelazi s riječi na djela kako bi poboljšao kvalitetu života naših korisnika i unio radost u domove obitelji u socijalnoj potrebi. Zahvaljujući Kanaan-u naši korisnici će u okruženju svojih obitelji uz veselje i radost grickati svježi hrskavi čips i flips.
Ovu hvalevrijednu donaciju ukomponirat ćemo u podjelu obiteljskog doručka pa sve dok zalihe traju, a one će trajati i trajati – istaknula je predsjednica Čučak.

Ta humanitarna udruga već godinama skrbi o potrebitima, a svoj veliki doprinos dala je i tijekom pandemije kada je mjesecima vozila hranu od vrata do vrata pomažući sugrađanima da ostanu u svojim domovima. Tijekom ožujka i travnja prošle godine opskrbili su paketima hrane, mliječnim proizvodima i higijenskim potrepštinama tisuću korisnika, odnosno oko tri tisuće članova obitelji.

Iz udruge zahvaljuju svim donatorima te ističu kako je upravo njihova pomoć ključna za nastavak pružanja pomoći potrebitima.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content