Miholjačka tvrtka Kanaan donirala šleper čipsa i flipsa humanitarnoj Udruzi “Rijeka ljubavi”

Osječkoj humanitarnoj Udruzi “Rijeka ljubavi” u utorak je stigao šleper s donacijom njihovog stalnog donatora Kanaana iz Donjeg Miholjca. Taj poznati proizvođač prehrambenih proizvoda donirao je 16 paleta široke lepeze svježeg, hrskavog čipsa i flipsa, na radost korisnika, izvijestili su iz udruge na svojoj Facebook stranici.

Hvalevrijedna donacija je stigla nakon prošlotjednog apela predsjednice udruge Štefice Čučak, upućenog prije svega slavonskim tvrtkama za slanjem humanitarne pomoći.

– Neizmjerno smo zahvalni Kanaan-u iz Donjeg Miholjca, direktoru Zvonku Popoviću što nas nikada ne zaboravlja i prelazi s riječi na djela kako bi poboljšao kvalitetu života naših korisnika i unio radost u domove obitelji u socijalnoj potrebi. Zahvaljujući Kanaan-u naši korisnici će u okruženju svojih obitelji uz veselje i radost grickati svježi hrskavi čips i flips.
Ovu hvalevrijednu donaciju ukomponirat ćemo u podjelu obiteljskog doručka pa sve dok zalihe traju, a one će trajati i trajati – istaknula je predsjednica Čučak.

Ta humanitarna udruga već godinama skrbi o potrebitima, a svoj veliki doprinos dala je i tijekom pandemije kada je mjesecima vozila hranu od vrata do vrata pomažući sugrađanima da ostanu u svojim domovima. Tijekom ožujka i travnja prošle godine opskrbili su paketima hrane, mliječnim proizvodima i higijenskim potrepštinama tisuću korisnika, odnosno oko tri tisuće članova obitelji.

Iz udruge zahvaljuju svim donatorima te ističu kako je upravo njihova pomoć ključna za nastavak pružanja pomoći potrebitima.

(www.icv.hr, tj)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content