Na pitomačkom Gmanju ponovno se zakotrljala nogometna lopta, Presečan: Želimo napravit iskorak prema vrhu tablice

S pripremama za proljetni dio sezone počela je i momčad Pitomače, koja već niz godina igra uspješno u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Klub s Gmanja napustio je Antonio Babec, dok su svi ostali prvotimci iz jesenskog dijela sezone na raspolaganju treneru Ivanu Presečanu. Prvom sastavu priključeni su najtalentiraniji juniori.

Treninzi će se održavati svakodnevno, a pripremne utakmice su u planu kada to bude omogućeno sukladno epidemiološkim mjerama. Prvi trening se sastojao do trkaćkih dionica između kojih se igralo s loptom.

IMG 5872

-Konačno smo dočekali izlazak na nogometni teren. Vjerujem da ćemo u proljetnom dijelu sezone ostvariti igrački i rezultatski iskorak – naglasio je trener Presečan.

Presečan će na raspolaganju imati 26 igrača, koji će konkurirati za seniorsku postavu u proljetnom dijelu natjecanja. U klubu su uvjereni da će Nacionalni stožer civilne zaštite u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom dopustiti odigravanje pripremnih utakmica.

IMG 5905 1

Nogometni savez Bjelovarsko–bilogorske županije, koji ove sezone vodi 4. ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, još nije odredio točan početak proljetnog dijela sezone. Zato u Pitomači, kao i u svim ostalim ligašima strpljivo treniraju, kako bi što spremniji dočekali službeni početak sezone.

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”619611″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content