Održana završna konferencija projekta ”Poslijepodnevni rad Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica”

U ponedjeljak, 22. veljače 2021. godine održana je završna konferencija projekta ”Poslijepodnevni rad Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica”, odobrenog u sklopu poziva ”Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”.

Projekt se provodio 30 mjeseci u suradnji s Razvojnom agencijom VTA. Ukupna vrijednost projekta je 1.644.512,66 kuna i u potpunosti je financiran sredstvima iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda.

Prilagodba radnog vremena Vrtića odgovor je na potrebe zaposlenih roditelja, a u tu svrhu Dječji vrtić Cvrčak Virovitica radio je do 21.00 sat. Za potrebe provođenja projektnih aktivnosti zaposlile su se dvije odgojiteljice, kuharica i spremačica, a 30 odgojno-obrazovnih djelatnika Vrtića stručno je usavršeno u sustavu odgojno-obrazovne prakse.

Kako bi se nastavila uspješna provedba poslijepodnevnog rada Vrtića, prijavljen je nastavak projekta ”Poslijepodnevni rad Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica – faza II koji se trenutno nalazi u fazi ocjenjivanja.

Završnu konferenciju održala je ravnateljica Dječjeg vrtića Cvrčak Sandra Moslavac, a uz djelatnike Vrtića, prisutni su bili i predstavnici Grada Virovitice i Razvojne agencije VTA.

„Sadržaj objavljenog novinskog članka isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica“

s

[g-gallery gid=”621476″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content