OPĆINA GRADINA Žitelji Bačevca ove će godine dobiti svoj društveni dom

Žitelji mjesta Bačevac u općini Gradina ove godine dobit će svoj društveni dom, a radi se o adaptaciji nekadašnjeg ugostiteljskog objekta koji će biti prenamijenjen u adekvatan prostor za potrebe naselja.

– Izrazito mi je drago da će žitelji ovog naselja nakon dužeg vremena dobiti svoj prostor za rad i održavanje kulturno umjetničkih i zabavnih sadržaja – rekao je načelnik općine Gradina Marko Ajček koji je napomenuo da bi radovi na preuređenju trebali krenuti za otprilike mjesec dana, a svakako bi završili ove godine.

150865564 10218101557000954 8722765984282559905 o e1613548525802

– Uskoro ćemo objaviti natječaj za izvođače radova, a nakon toga odmah će krenuti i radovi. Interijer objekta je takav da s obzirom na nekadašnju namjenu ugostiteljskog objekta, ima veći prostor u donjem djelu zgrade koji će se moći preurediti u salu za sastanke. Separei koji su trenutno tamo, biti će uklonjeni tako da će se i na taj način dobiti na veličini ove glavne prostorije. U gornjem dijelu zgrade biti će sanitarni čvor, jedna veća društvena prostorija i dvije sobe koje ćemo preurediti za prostorije Mjesnog odbora i Nogometnog kluba „Brana“ iz Bačevca. Ova investicija iznosi oko 280.000 kuna i smatram da je to povoljna cijena s obzirom da su unutar zgrade već prije riješene sve instalacije, od struje, vode, grijanja i sveg ostalog. Držim da kada se sve to uredi kako planiramo, Bačevljani imati dom po njihovoj mjeri te da će društveni život ovog našeg naselja uvelike živnuti i dobiti na novim sadržajima – rekao je načelnik općine Gradina Marko Ajček.

(www.icv.hr, bs)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content