Općina Suhopolje raspisala natječaje za financiranje rada udruga u sportu, kulturi i drugim društvenim djelatnostima

foto: ilustracija, tz-suhopolje.hr

Općina Suhopolje raspisala je javne natječaje za financiranje javnih potreba općine u području sporta, kulture i ostalih društvenih djelatnosti za 2021. godinu. Vrijednost natječaja za potrebe u sportu je 437.500 kuna. Najmanji iznos kojeg udruge mogu prijaviti i ostvariti po pojedinom projektu ili programu je 5 tisuća, a najveći 320 tisuća kuna.

Kada je riječ o potrebama u kulturi, vrijednost natječaja je 54 tisuća kuna. Najmanji iznos projekta ili programa koji se može prijaviti je tisuću kuna, a najveći 20 tisuća kuna. S druge strane, za ostale društvene djelatnosti izdvojeno je 60 tisuća kuna, s tim da je najmanji prijavljiv iznos tisuću kuna, a najveći 23 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Svaka udruga može prijaviti više projekata u sklopu natječaja na provedbu do 12 mjeseci, odnosno do 31. prosinca 2021. godine. Prijaviti se, naravno, mogu samo udruge s područja općine Suhopolje. Rok za prijavu projekata ili programa je 17. ožujka 2021. godine.

Ovdje potražite sve obrasce i dodatne informacije za prijavu programa i projekata – sport, kulturaostale društvene djelatnosti.

(www.icv.hr)