POTRAGA POLICIJE I HGSS STANICE ORAHOVICA U Dravi kod Križnice pronađeno tijelo žene za kojom se od sinoć tragalo

Službenici Policijske postaje Pitomača i spašavatelji HGSS-a Stanice Orahovica pronašli su danas (subota) u Dravi kod mjesta Križnica tijelo žene, za kojom je od jučer (petak) trajala potraga.

Kako neslužbeno doznajemo, nestanak je jučer nešto iza 16 sati policiji prijavila obitelj. Potraga je krenula od Pitomače, gdje je uz obalu Drave navodno pronađena odjeća koja je pripadala nestaloj ženi.

IMG 982118d648ce688a44f0c794d6d09793

U potrazi su sudjelovali službenici PP Pitomače, devet članova HGSS-a stanice Orahovica, koji su koristili su sva raspoloživa sredstva kako bi je pronašli. Uz obalni dio, pretraživali su i tok rijeke Drave na potezu od Terezinog Polja do Đuretine i to čamcem, dronom i potražnim timom, koji je uključivao i psa.

Tijelo nesretne žene danas je u poslijepodnevnim satima pretragom čamcem otkriveno u blizini obale, u blizini Križnice, oko četiri kilometara nizvodno od mjesta s kojeg je počela potraga. Više detalja oko ovog tužnog događa znat će se nakon policijskog očevida. (www.icv.hr, foto: HGSS Stanica Orahovica)

[g-gallery gid=”621336″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content