Poznati detalji prometne nesreće u Lipovcu u kojoj je poginuo muškarac (37), a dvije osobe teško ozlijeđene

Policija je objavila detalje prometne nesreće koja se jučer oko 17:30 sati dogodila u Lipovcu, a u kojoj je život izgubio 37-godišnji vozač osobnog automobila, dok su još dvije osobe ozlijeđene.

Naime, kako izvještava PU virovitičko-podraska, prometna nesreća se dogodila kada je 37-godišnji vozač, koji je upravljao osobnim automobilom nacionalnih oznaka Republike Njemačke u pravcu Suhopolje-Lipovac, zbog neprilagođene brzine i nedovoljnog dometa svjetala nije na vrijeme uočio neosvjetljenu i neregistriranu prikolicu na traktoru slatinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 56-godišnji vozač u istom smjeru pa je, u pokušaju pretjecanja, udario desnom bočnom stranom svojeg vozila u zadnji lijevi dio prikolice.

Potom nastavlja kretanje suprotnom kolničkom trakom gdje dolazi do direktnog sudara s nailazećim teretnim vozilom virovitičkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog pravca upravljao 20-godišnji vozač pri čemu je od siline udara teretno vozilo odbačeno unatrag i palo na oranicu.

U prometnoj nesreći od nastalih ozljeda na mjestu je preminuo 37-godišnji vozač, dok je putnica u njegovom vozilu zadobila teške tjelesne ozlijede isto kao i 20-godišnji vozač teretnog automobila. Vozači teretnog vozila i traktora nisu bili pod utjecajem alkohola. Ozlijeđene osobe su zbrinute u OB Virovitica. Slijedi izvješće ODO Virovitica.

*članak je naknadno ispravljen zbog netočnih podataka iz priopćenja PU virovitičko-podravske

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content