RADOSNA VIJEST ZA DJECU I RODITELJE Vrtić u Velikom Rastovcu bit će otvoren ovoga proljeća

U Velikom Rastovcu prošao je tehnički pregled dječjeg vrtića, koji bi trebao biti otvoren već ovog proljeća. Načelnik općine Crnac Mato Damjan nije skrivao zadovoljstvo uspješnim rješavanjem dugo očekivanog projekta.

-Konačno smo dočekali i taj trenutak, jer je u cijelom projektu bilo dosta problema s izvođačem radova, ‘razvuklo’ se sve neplanski duže, ali uspjeli smo doći do kraja. U narednih desetak dana očekujemo izdavanje rješenja od strane Virovitičko-podravsko županije za početak rada vrtića, nakon čega krećemo na upis djece, javni natječaj za zaposlenje djelatnika i to za dva odgajatelja, pomoćnu kuharicu i čistačicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Tehnicki pregled vrtica 1

Preostaje potom još i javni natječaj za ostale djelatnike koje smo udružili s općinama partnerima u zajedničkom vrtiću ”Lipa”, a to će raspisati novoimenovana ravnateljica Ana Krmpotić iz Čačinaca – kaže načelnik M. Damjan.

Vijećnici općine su na svojoj posljednjoj sjednici donijeli i odluku o povjeravanju poslova i održavanju objekta dječjeg vrtića u Velikom Rastovcu zajedničkoj ustanovi Dječjeg vrtića ”Lipa”. U “Lipi” potreban kadar odnosi se na djelatnika u računovodstvu,  logopeda, medicinske sestre i radnika za tehničko održavanje objekta, odnosno domara.

-U našem vrtiću bit će moguć upis 20 djece i to u jednosmjenskom radu – rekao je načelnik Damjan.(www.icv.hr, vg)

Tehnicki pregled vrtica 2