SEHA GAZPROM LIGA Branko Tamše novi trener NEXE-a: “Gromovi” u 2. kolu gostuju u Skopju kod Vardara

Ovosezonsko natjecanje u SEHA Gazprom ligi rukometaši našičkog NEXE-a otvorili su krajem prošle godine domaćom pobjedom nad novosadskom Vojvodinom 24:23.

Slijedila je pauza zbog Svjetskog prvenstva u Egiptu, u kojoj su se dogodile i neke promjene u našičkom klubu. Dugogodišnji trener NEXE-a Hrvoje Horvat preuzeo je klupu hrvatske seniorske muške rukometne reprezentacije. Samo dva dana nakon odlaska Horvata, predsjednik kluba Josip Ergović i sportski direktor Vedran Zrnić igračima su predstavili njegovog nasljednika. Riječ je o Branku Tamšeu, koji je svoju trenersku reputaciju gradio u svom matičnom klubu, Gorenju iz Velenja.

S Gorenjem je osvojio tri naslova prvaka. U pet godina, koliko je proveo na klupi najboljeg slovenskog rukometnog kluba Pivovarne Laško Celje osvojio je 14 trofeja, a s PPD Zagrebom osvojio je naslov prvaka i Hrvatski kup. Posljednji angažman Branko Tamše imao je u Kataru u tamošnjem klubu Al Rayyan.

Tamše će momčad preuzeti u srijedu, 3. veljače. Rukometaši NEXE-a u ponedjeljak, 1. veljače u 2. kolu SEHA Gazprom lige gostuju u Skopju, gdje u 20 sati i 15 minuta igraju s Vardarom. Tu utakmicu će s klupe voditi dosadašnji pomoćnik Hrvoja Horvata Franjo Lelić.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content