TRANSFER ZONA Horvatinović u Graničar Bušetini, Margetić pojačao Dravu, a Korenički Bilogoru 1947.

Ovih je dana realizirano još nekoliko zanimljivih nogometnih transfera.

Leo Horvatinović (23) započeo je svoju nogometnu karijeru 2006. godine u Omladincu iz Korije, klubu čiji je član bio do ove zime. U proljetnom dijelu prvenstva igrat će u redovima županijskog prvoligaša Graničar Bušetine. Ovim transferom strateg Samuel Spudić dodatno će ojačati obranu svoje momčadi, a Horvatinović, koji je u jesenskom dijelu s Omladincem završio na posljednjem, 16. mjestu ligaške ljestvice, sada će imati priliku boriti se za naslov prvaka.

Još jedan nogometaš iz redova Omladinca ovog će proljeća zaigrati u novoj nogometnoj sredini. Marko Korenički (27), kao i već spomenuti Horvatinović, cijelu je svoju karijeru proveo u Koriji (od 2001. godine), a sada je pojačao momčad Bilogore 1947. iz susjedne Špišić Bukovice. Momčad koju vodi trener Miroslav Ćorić bori se za naslov prvaka u 2. županijskoj ligi skupine Zapad.

Brzonogi Toni Margetić (20) više nije član županijskog prvoligaša Bratstva iz Gornjeg Bazja. Od proljeća će igrati u drugom razredu županijskog nogometa, a novo odredište je Terezino Polje. Margetić je svoje prvo nogometno iskustvo stekao igrajući u mlađim uzrastima Virovitice i bit će veliko pojačanje momčadi koja se bori za opstanak, a koju je nedavno preuzeo strateg Tomislav Zdjelar.

(www.icv.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content