TRANSFER ZONA Horvatinović u Graničar Bušetini, Margetić pojačao Dravu, a Korenički Bilogoru 1947.

Ovih je dana realizirano još nekoliko zanimljivih nogometnih transfera.

Leo Horvatinović (23) započeo je svoju nogometnu karijeru 2006. godine u Omladincu iz Korije, klubu čiji je član bio do ove zime. U proljetnom dijelu prvenstva igrat će u redovima županijskog prvoligaša Graničar Bušetine. Ovim transferom strateg Samuel Spudić dodatno će ojačati obranu svoje momčadi, a Horvatinović, koji je u jesenskom dijelu s Omladincem završio na posljednjem, 16. mjestu ligaške ljestvice, sada će imati priliku boriti se za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Još jedan nogometaš iz redova Omladinca ovog će proljeća zaigrati u novoj nogometnoj sredini. Marko Korenički (27), kao i već spomenuti Horvatinović, cijelu je svoju karijeru proveo u Koriji (od 2001. godine), a sada je pojačao momčad Bilogore 1947. iz susjedne Špišić Bukovice. Momčad koju vodi trener Miroslav Ćorić bori se za naslov prvaka u 2. županijskoj ligi skupine Zapad.

Brzonogi Toni Margetić (20) više nije član županijskog prvoligaša Bratstva iz Gornjeg Bazja. Od proljeća će igrati u drugom razredu županijskog nogometa, a novo odredište je Terezino Polje. Margetić je svoje prvo nogometno iskustvo stekao igrajući u mlađim uzrastima Virovitice i bit će veliko pojačanje momčadi koja se bori za opstanak, a koju je nedavno preuzeo strateg Tomislav Zdjelar.

(www.icv.hr)