TRANSFER ZONA Jendrašić pojačao kloštransku Mladost, Škaro ide po naslov prvaka s Borcem iz Imbriovca

Domagoj Jendrašić i Filip Škaro definitivno su jedna od zvučnijih imena zimskog prijelaznog roka, barem kada govorimo o nogometašima s područja Virovitičko-podravske županije.

Nakon odlaska iz Slatine, gdje je proveo nešto više od dvije godine, 26-godišnji Jendrašić je ovih dana potpisao za kloštransku Mladost, pa je jasno da će ostati u istom rangu natjecanja (4. liga Bjelovar-Koprivnica-Virovitica).

Mladostaši, koji su jesenski dio natjecanja završili na 4. mjestu s 26 bodova na svom kontu, tako su se dodatno pojačali u borbi za vrh. Uz Nikolića, najboljeg strijelca četvrte lige (19 golova), te brzonogog Ježića i iskusnog Herenta, Kloštrani će imati jedan od najopasnijih napada ovog proljeća.

Filip Škaro (27), nakon odlaska iz četvrtoligaša Pitomače, proveo je godinu i pol u Ferdinandovcu, također članu 4. lige BJ-KC-VT, a ovog će proljeća zaigrati u nižem rangu natjecanja.

Škaro je potpisao za Borac iz Imbriovca, klub koji se natječe u 1. ŽNL Koprivničko-križevačke županije. Ovim transferom županijski prvoligaš iz Imbriovca puno će dobiti u napadačkom dijelu igre i borbi za naslov prvaka.

(www.icv.hr, ts, foto: facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content