TRANSFER ZONA Pleše slaže novi Rezovac: Nakon Tepeša stigli Sesvečan i Peić, u pregovorima s još dva igrača

Nakon odrađenog prvog treninga, na kojemu se momčadi županijskog prvoligaša Rezovca priključio Dominik Tepeš, već na drugom treningu došao je još jedan novi igrač. Dorian Sesvečan dolazi iz županijskog drugoligaša Mladosti iz Vukosavljevice.

Svoj nogometni razvoj Sesvečan je počeo u Pitomači i Mladosti iz Vukosavljevice. U seniorskoj konkurenciji je igrao za tri kluba: Suhopolje, Bratstvo iz Gornjeg Bazja i protekle dvije sezone za Mladost iz Vukosavljevice.

Ljetos je bio u pregovorima s Pitomačom, ali je ostao vjeran Vukosavljevici. Jesenas je postigao za Mladost četiri zgoditka. Ovog proljeća odlučio se oprobati u Rezovcu. Brzi bočni igrač trebao bi pomoći momčadi u obrambenom i napadačkom dijelu igre. Inače, Sesvečan je član DiaEuro Hrvatske futsal reprezentacije osoba s dijabetesom.

Uz Doriana, novi igrač momčadi s Laništa je i Goran Peić. Čvrsti veznjak je u dosadašnjoj karijeri bio prava “ptica selica”, jer mu je ovo već 14. promjena klupske sredine. Do sada je u više navrata igrao za Gradinu, Napredak iz Rušana, Bratstvo iz Gornjeg Bazja, Turanovac i Staru Brezovicu. Jesenski dio odigrao je za Borovu i sada prelazi u susjedni Rezovac. Goran bi se tijekom tjedna trebao priključiti treninzima.

Rezovac je u pregovorima s još dva kvalitetna igrača. Njihovim dovođenjem kompletirali bi igrački kadar za proljetni dio sezone.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content