TRANSFER ZONA Radović napustio Viroviticu i potpisao za Trešnjevku: Evo što je poručio bivšem klubu

Donedavno napadač Virovitice, Angelo Bernardo Radović, potpisao je za zagrebačkog trećeligaša Trešnjevku. S obzirom da je upisao Kineziološki fakultet u Zagrebu, to je možda i logičan slijed događaja u njegovoj nogometnoj karijeri.

“Najvažnijom sporednom stvari na svijetu” počeo se baviti sa sedam godina i prošao je kompletnu Školu nogometa Virovitice. Svoju posljednju utakmicu u narančastom dresu odradio je u jesenskom dijelu prvenstva kada je na Vegeški gostovao đurđevački Graničar. Trener Goran Bosilkovski dao mu je svih 90 minuta, a Radović je ukazano povjerenje opravdao s dva pogotka u visokoj 7:0 pobjedi.

-Čudno je otići nakon dvanaest godina igranja u jednom klubu. Moram se naviknuti na novu sredinu, a to će doći s vremenom. Ovo mi je bila treća godina u seniorskom pogonu, a o bivšem klubu mogu reći sve najbolje. Cijenili su me, kako ljudi iz uprave tako i suigrači, na tome im zahvaljujem i zbog tog mi je žao što odlazim, ali sam u jednu ruku i uzbuđen jer ću igrati u jačoj trećoj ligi nego što je bila ova – rekao nam je Radović.

IMG 4788

Trešnjevka se natječe u 3. HNL Središte, a jesenski dio natjecanja završila je na 14. poziciji. Strateg Tomislav Lopac zadovoljan je onime što je Radović pokazao na prvim treninzima. Angelo ima i pravo nastupa u juniorskoj selekciji, a to će mu zasigurno pomoći na bržu prilagodbu i sustav igre koji njeguje ovaj zagrebački trećeligaš.

-Zadovoljan sam, vidjet ćemo što nosi budućnost – kaže dugonogi napadač, a znajući za njegovu strast i ljubav prema nogometu i koliko se daje na terenu u svakoj utakmici, vjerujemo da će se brzo uklopiti u redove novog kluba.

MG 9615

Za kraj, ima i poruku za bivše suigrače…

-Bivšim suigračima i treneru Goranu Bosilkovskom želim puno sreće u nastavku prvenstva. Definitivno zaslužuju biti puno bolje pozicionirani na tablici – zaključio je.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak i K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content