TRANSFER ZONA Vezni red Slatine pojačali Mario Jozić i Rene Prugovečki, od proljeća među vratnicama Robert Bunjevac

Nakon što su Jendrašić, Šimek, Hodak i Matoković odlučili potražiti sreću u drugim nogometnim sredinama, uprava četvrtoligaša Slatine zajedno s trenerom Damirom Pemperom bacila se na posao i u vrlo kratkom vremenu dovela tri nova igrača, s kojima će pojačati momčad za proljetni dio prvenstva 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Prvi je svoj potpis novom klubu prije nekoliko dana dao Mario Jozić, dojučerašnji igrač županijskog prvoligaša Ćeralija. Uz Ćeralije, ovaj 23-godišnji veznjak dosad je u karijeri igrao za Voćin, Suhopolje i čađavačku Mladost, a od 2019. godine član je i Malonogometnog kluba Slatina.

viber slika 2021 02 16 18 08 28

Dodatnu sigurnost u sredini terena Pemper će dobiti dovođenjem Renea Prugovečkog koji je danas (utorak) i službeno predstavljen u prostorijama slatinskog četvrtoligaša. Iako je po vokaciji centralni veznjak, sve češće preuzima ulogu isturenog veznog igrača, a posljednju službenu ligašku utakmicu odradio je u dresu županijskog drugoligaša Turanovca. Prugovečki je nogometnu karijeru započeo u virovitičkom TVIN-u, a nakon toga proveo je dugih deset godina u dresu Virovitice, gdje je prošao kompletnu školu nogometa. Uz već spomenute klubove, prije dolaska u Slatinu još je igrao za Omladinac iz Korije, Zdenku 91′ iz Velikih Zdenaca, Suhopolje i Prugovac.

R.

Uz Prugovečkog, još jedno novo lice danas se pojavilo na stadionu Antuna Tone Butorca. U proljetnom dijelu prvenstva među vratnicama će biti 30-godišnji iskusni vratar Robert Bunjevac. Ovaj Virovitičanin u svojoj nogometnoj karijeri promijenio je desetak klubova, od kojih svakako treba istaknuti TVIN, Viroviticu, Suhopolje, Pitomaču i Slaven Belupo, a u redove Pemperove momčadi došao je iz županijskog prvoligaša Rezovca.

IMG 5414

Sada je jasno da suhopoljskom nogometnom strategu na klupi Slatine jedino nedostaje klasična špica. Hoće li pronaći dodatno rješenje u napadačkom dijelu igre, ostaje nam za vidjeti u narednim danima.

(www.icv.hr, ts, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content