1. HRL SJEVER Kad ne ide, ne ide: Virovitički rukometaši iz Vidovca vratili se praznih ruku

U 17. kolu 1. hrvatske lige Sjever rukometaši Viro Virovitice poraženi su na gostovanju u Vidovcu rezultatom 39:33. U prvom poluvremenu Virovitičani su većim dijelom bili u prednosti. U jednom navratu su imali tri zgoditka viška (12:9), ali su to domaći Zeljari uspjeli anulirati pa se na odmor odlazi s prednošću Vidovca 19:16.

U drugom dijelu Vidovčani vode s nekoliko zgoditaka prednosti. Rukometaši Viro Virovitice se nisu predavali. U nekoliko navrata su ozbiljno priprijetili približivši se na dva-tri pogotka zaostatka, ali više od toga nisu uspjeli. U posljednjih desetak minuta domaća momčad odlazi na nedostižnih šest zgoditaka prednosti. Kod Viro Virovitice najefikasniji su bili Dubravko Benko sa sedam i Mateo Brašnić Ferreira sa šest zgoditaka.

-S 39 primljenih pogodaka ne možemo razmišljati o bilo kakvom pozitivnom rezultatu – nakon utakmice kratko je prokomentirao trener Viro Virovitice Damir Vašarević.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Antonio Pavić 3, Vladimir Flanjak 4, Tim Čevelak 2, Hrvoje Vašarević, Leon Dujmović 2, Dominik Arsić, Mateo Brašnić Ferreira 6 (1), Ivan Vrbančić, Deni Vilček, Dominik Sabo 3, Marko Đeri 2, Matko Crljenić 1, Mateo Drinovac 3 i Dubravko Benko 7. Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content