1. HRL U16 Pobjeda i poraz mladih Lavica u susretima 5. kola odigranih u Čakovcu

Rukometašice 1234 Virovitice u kategoriji U16 proteklog su vikenda upisale pobjedu i poraz u susretima 5. kola 1.HRL za žene koji su odigrani u Sportskoj dvorani Graditeljske škole u Čakovcu.

Prvi dvoboj protiv Multinorm Cerne otišao je na stranu mladih Lavica. Nakon uvodnih 5 minuta u kojima se igralo gol za gol, serijom 3:0 naše se predstavnice odvajaju na prednost koja je ostala i do isteka prvog djela, završilo je 12:9. Identična prednost držala se sve do 40. minute susreta (19:16) kada se odlazi na +6. Preostalih 10 minuta odrađeno je bez većih poteškoća te su upisana 2 nova boda, završilo je 25:19.

Najefikasnije u prvom susretu bile su Dora Koprek i Klara Crnoja sa 5 pogodaka, dok je jedan manje postigla Korina Velić.

1234 Virovitica: Lorena Ariana Volenik, Koprek Dora 5, Jelena Pratljačić 2, Meri Oštrić, Ana Medved 1, Korina Velić 4, Tea Strusa 2, Iva Đukić, Klara Crnoja 5, Laura Oršulić 1, Nea Kovač 2, Karla Tumpić 3, trenerica: Maja Grdić

U drugoj utakmici Lavice su odlično odigrale uvodni dio u kojima su protiv Broda držale rezultat na svojoj strani sve do 10. minute kada je na semaforu stajalo 5:4. Od tog trenutka kontrolu preuzimaju rukometašice iz Slavonskog Broda i do poluvremena odlaze na tri pogotka prednosti (12:9). Kao i u prvom susretu protiv Multinorm Cerne, konačna prednost iznosila je 6 pogodaka, ovoga puta na protivničkoj strani. Susret između Broda i 1234 Virovitice, koje u drugom djelu nisu uspjele vratiti rezultat na svoju stranu, završio je 26:20.

Laura Oršulić predvodila je Lavice u drugom susretu sa 8 pogodaka, dok je uz nju najefikasnija bila Klara Crnoja sa nova 4 pogotka.

1234 Virovitica: Lorena Ariana Volenik, Dora Koprek, Jelena Pratljačić 1, Iva Đukić, Ana Medved 1, Karla Tumpić 2, Tea Strusa 3, Meri Oštrić, Klara Crnoja 4, Laura Oršulić 8, Korina Velić 1, Nea Kovač, trenerica: Maja Grdić

Sa nova 2 boda 1234 Virovitica u kategoriji U16 nalazi se na 4. mjestu ligaške ljestvice sa 8 bodova iz sedam odigranih susreta, dok za trenutno vodećom Podravkom I zaostaju 6 bodova.

Tablica u16 Custom

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content